Květiny podle znamení zvěrokruhu: Která z nich je ideální přímo pro vás?

fotografie autora Petra Seibertová publikováno 19.02.2024 06:45
sedmikrásky

Každé znamení zvěrokruhu má přiřazenou ideální květinu, která ho ideálně doplňuje. Nevíte, jak potěšit své nejbližší? Zvolte květinu podle znamení zvěrokruhu a nešlápnete vedle.

Doplňte povahové rysy svých blízkých a darujte jim květiny, které s nimi budou dokonale ladit. Věřte, že jim tímto způsobem uděláte opravdovou radost a s výběrem se nespletete. Zasvětíme vás do tajů květomluvy a věřte, že už se díky tomu nebudete muset nikdy strachovat, jako květinu máte konkrétní osobě vybrat.

Beran, Býk a Blíženec

Beran je velmi impulzivní a čilý člověk. Dokáže být velmi netrpělivý. Radost mu uděláte slunečnicí, ostružinou nebo frézií, která má výraznou a zajímavou vůni. Býci jsou velmi vášniví, tvrdohlaví a odolní lidé. Co si zamanou, často dotáhnou až do konce. Potěšíte je hořcem, kosatcem nebo divokou růží. Blíženec je vřelý a bystrý člověk. Je také velmi upovídaný a jeho srdce se dotknete, když mu pořídíte levanduli, bílý kaštan, růži, narcis nebo konvalinku.

Levandule

Rak, Lev a Panna

Rak je klidný a citově založený člověk. Jeho srdíčko potěší hlavně heřmánek, čekanka, zimolez nebo plamének. Radost mu uděláte i chrpou, lilií nebo bílou růží. Lev je nezávislý a společenský člověk. Dokáže být nesmírně egocentrický a nepružný. Jeho srdce roztaje, když mu darujete pampelišku, kosatec, verbenu, gerberu nebo slunečnici. Panna je skromná, přemýšlivá a chce být za každou cenu perfektní. Darujte jí jasmín, macešku, sedmikrásku nebo lilii.

Lilie

Váhy, Štír a Střelec

Váhy jsou velmi soucitné a vřelé. Velice je potěšíte, když jim pořídíte miniaturní růži, orchidej nebo tulipán. Štír má nemírně vášnivou osobnost. Jeho srdce vzplane, když mu darujete fuchsii, pivoňku, laskavec nebo lilii. Střelec je dobrodruh. Nespoutanou duši tohoto odvážlivce potěšíte, když mu přinesete karafiát, krokus, tulipán nebo narcis.

Orchidej

Kozoroh, Vodnář a Ryby

Kozoroh je praktický, vytrvalý a trpělivý člověk. Srdce mu poskočí ve chvíli, kdy mu přinesete africkou fialku, zvonek, jasmín, břečťan, karafiát nebo sněženky. Vodnář je tolerantní a chápavý člověk, který velmi rád řeší otázky lidstva a ekologie. Potěšíte ho pampeliškou, verbenou nebo fialkou. Vedle nešlápnete ani s orchidejí nebo se sněženkou. Ryba je velmi citlivá a laskavá osobnost. Její srdce potěší pomněnka, andělika, růže, šeřík nebo jasmín.

Mohlo by Vás zajímat

Sardinie
publikováno 14. 5. 2024 autor Aleš Mohr

Sardínie - ostrov plný pokladů a tajemných staveb

Mercedes-Benz třídy G
publikováno 14. 5. 2024 autor David Vanda

Mercedes-Benz třídy G naplno naskakuje na vlnu e-mobility

Rajčata
publikováno 16. 5. 2024 autor Nikola Klementová

Hnojivo z droždí: Nedoceněný poklad, který má aktuálně největší využití

zavřít reklamu
×
Reklama